Pellevävare

Pellevävare – svensk sommar när den är som bäst

Pellevävare grundades 1893 och är idag den enda kvarvarande tillverkaren av frotté i Sverige. Det är ett anrikt företag som räknas som ett av världens modernaste frottéväverier. Pellevävare har genom sin långa erfarenhet kunskap om hur man utvecklar ytor och uttryck i frottén. Man använder endast de mest exklusiva materialen och arbetar mycket med detaljer som ger den skönaste känslan och upplevelsen av lyx. Inom företagets väggar finns också ett eget färgeri där alla garner som används i tillverkningen färgas. Gediget hantverkskunnande blandas med det absolut senast i teknikväg. Pellevävare är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

Hos oss på Strandverkstan har vi valt ut våra personliga favoriter ur Pellevävares kollektion av badrockar, morgonrockar och handdukar. Eftersom vi håller till vid havet så vet vi att det är få saker som slår ett skönt morgondopp före frukosten eller kaffet. Om du vill att den upplevelsen ska bli riktigt fulländad så ska du unna dig själv en riktigt härlig badrock av bästa kvalitet. Den blir en god vän som håller dig sällskap i många somrar framöver.

Så kom in till oss och välj din favorit. Om inte annat så vet du ju då vad du ska svara nästa gång någon frågar vad du önskar dig i present.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *